• shutterstock_77666833

  Timmerman

  Bouw

  Myppro levert zowel betontimmerlieden als timmerlieden voor de afbouw. Je kunt ze projectmatig inhuren.Ook is er de mogelijkheid dat onze divisie Myppro Consultancy je in contact brengt met leveranciers uit Oost-Europa.

 • solar-panels-1794467_1280

  Installateur zonnepanelen

  Bouw

  Solar energy is hot, en Myppro heeft enkele zeer ervaren installatie teams voor het aanleggen en aansluiten van zonnepanelen. Uiteraard NEN1010-3140 gecertificeerd, en in bezig van het Zonnekeur certificaat.

 • building-1080596_1920

  Tegelzetter

  Bouw

  Voor het tegelen van vloeren, wanden en terrassen bemiddelt Myppro in vakbekwame teams. Myppro kan je ook in contact brengen met leveranciers uit Oost-Europa.

 • shutterstock_101523721

  Metselaar

  Bouw

  Myppro heeft ervaren teams van metselaars. Mannen die hun vak verstaan en ook inzetbaar zijn voor lijmwerk en voegwerk. Onze metselploegen draaien hun hand niet om voor halfsteensverband, wildverband of speciale objecten en ingewikkelde figuren. Ze worden getraind in onze eigen trainingscentra door Nederlandse professionals!

 • building-1080594_1280

  Schilder

  Bouw

  Schilders uit Oost-Europa hebben in ons land een prima reputatie opgebouwd. Poolse schilders bijvoorbeeld staan bekend om hun strakke schilderwerk, zowel binnen als buiten. Of het nou gaat om nieuwbouw of een renovatieproject: ze leveren prima werk.

 • workers-659885_1280

  Dakdekkers

  Bouw

  Of U nu een pannendak gaat leggen, herstelwerkzaamheden uitvoert of de dakbedekking vernieuwt, Myppro levert de vakmannen. Myppro kan U ook in contact brengen met leveranciers uit Oost-Europa.

 • construction-857143_1280

  Lasser

  Metaal

  Myppro heeft een groot bestand van ervaren en gecertificeerde Mig/MAG lassers, puntlassers, booglassers en autogeenlassers. Onze mensen zijn in staat om gecertificeerde lassen te maken. Geef ons aan welke laskwalificatie je zoekt en wij vinden voor jou de juiste vakman.

 • shutterstock_86230687

  Metaalbewerker

  Metaal

  Van draaien en frezen tot stansen, walsen en dieptrekken: Myppro bemiddelt in ervaren en gemotiveerde vakmensen voor verspanende en niet-verspanende processen. Ook hebben wij CNC-operators in ons bestand.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Vraag dan hier een offerte aan!