Myppro levert vakmensen die hard werken en veel uren willen maken.

Je bent al binnen 5 werkdagen operationeel!

Over Myppro

Myppro is een gecertificeerd uitzendbureau voor buitenlandse, vakbekwame, betrouwbare en hardwerkende vaklieden uit EU-landen zoals Spanje, Portugal, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Hongarije. De (bouw)technische opleidingen in Oost-Europa zijn heel algemeen. Zo kan de geschoolde bouwvakker stukadoren, heeft basiskennis op gebied van elektra, kan schilderen en kan ‘betonneren’. Maar in Nederland leiden we onze vaklieden op tot specialisten. Zie hier het spanningsveld tussen de door Nederlandse bedrijven gewenste kwaliteiten en de bouwnormen van de Oost-Europese vaklieden.

Myppro heeft als eerste detacheerder van bouwtechnisch personeel een eigen opleiding voor deze Oost-Europese doelgroep opgezet.

Deze opleiding bestaat uit 2 fasen;

eerste fase: Het metselwerk in Nederland is anders dan zij geleerd hebben, timmerwerken worden net iets anders uitgevoerd etc. Onze opleiding voorziet in vaktechnisch onderwijs. Daarnaast geven we onze vaklieden ook Nederlands taalonderwijs en gaan uitgebreid in op de veiligheid op de werkplek. Alle kandidaten behalen na de proefperiode hun VCA.

tweede fase: De vaklieden die de eerste fase succesvol hebben afgerond, gaan door naar de 2e fase die zich voornamelijk in de praktijk afspeelt. Onder begeleiding van een mentor worden ze ingezet op projecten om zo snel mogelijk zelfstandig productie te kunnen draaien.

 

Voor de lassers heeft Myppro een overeenkomst gesloten met een certificeringsinstantie, waardoor ervaren lassers met verlopen doorstempelkaarten weer binnen enkele dagen opnieuw gecertificeerd kunnen worden.

Uiteraard zijn al onze vaklieden in het bezit van persoonlijke beschermingsmiddelen en handgereedschap.

Betrouwbaar

Onze uitzendkrachten verstaan hun vak. Natuurlijk dragen ze beschermingsmiddelen, hanteren ze de veiligheidsvoorschriften en handelen ze professioneel.

Onze bouwvakkers:

  • krijgen het loon en het aantal vrije dagen waar ze recht op hebben
  • zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en ziektekosten
  • bouwen pensioen op

Het back office van Myppro is NEN 4400-1 gecertificeerd. Onze manier van werken is volledig in lijn met de Nederlandse wetgeving en het Europees Recht. Als opdrachtgever loop je geen rare risico’s.

Myppro Consultancy

Myppro heeft een uitgebreid netwerk in Oost-Europa. Hiertoe behoren o.a. leveranciers van kozijnen en deuren. Zij onderscheiden zich door een gunstige prijs / kwaliteit verhouding en korte levertijden.

Wij brengen je graag in contact met leveranciers uit Oost-Europa. Laat je verrassen door de prijsstelling en levertijd.

De 6 P’s van Myppro

De economie trekt aan. Er is weer werk. Met onze 6 P’s helpen we jou de kansen die er liggen te benutten.

Proactief
Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij je branche door en door. Zien we trends die een kans of een bedreiging voor je vormen, dan informeren we je daarover. Ongevraagd en zonder kosten. Jouw belang is ons belang!

Profit
Myppro staat voor Makes Your Projects PROfitable! Met onze scherpe tarieven vergroot je de marges op je projecten.

Professioneel
Al onze vaklieden zijn in  het bezit van VCA, persoonlijke beschermingsmiddelen en handgereedschap.Wil jij lassers inhuren inclusief apparatuur: geen probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Myppro.

Projectmatig
Onze economie kent steeds minder vastigheid en steeds meer flexibiliteit. Myppro speelt daar op in door je op projectbasis capaciteit te bieden. Snel en goed. Je maakt alleen kosten als er opbrengsten tegenover staan. Minder risico’s, meer rendement.

Productief
Onze mensen zijn gemotiveerd om productie te maken. Geen 9-5 mentaliteit, maar aanpakken en meters maken!

Procedures
Geld verdienen in de bouw betekent op de kleintjes letten. Myppro werkt daarom met duidelijke procedures, ter vergroting van de doelmatigheid. Je weet precies van je van ons mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Vraag dan hier een offerte aan!